AUTÓFÓLIÁZÁS

Autóüveg fóliázás

Az autók sötétítő fóliázása kitörve a régi „maffiaautós” sztereotípiából egyre elterjedtebb. A LLumar autófólia termékek olyan komplex előnyöket kínálnak, melybe beletartozik a sofőr, az utasok és a szállított értékek teljes körű védelme is.

A LLumar autófóliák segítségével gépjárművünk meglévő üvegeit olyan módon alakíthatjuk át hogy az számunkra magasabb komfortot biztosíthat. Az épületüvegekhez hasonlóan a gépjárműüveg esetén is szükség lehet hő-fényvédelemre, tökéletesebb UV szűrésre, értékeink védelmére amely az üveg törés szilárdságának növelésével vagy csak a betekintésvédelmével valósul meg. A LLumar széles választékot biztosít megrendelőink számára oly módon, hogy a legkedvezőbb ár mellett is a legmagasabb minőséget szolgáltatja

Az autófóliák
előnyei

Hővédelem

UV védelem

Belátás gátlás

Betörés védelem

A LLumar autófóliák a Közlekedési Hatóság által elfogadott és minősített anyagok. Az autóüveg fóliázást balesetvédelmi okokból törvényi előírások szabályozzák. Műhelyünkben fóliázott autókra természetesen a KH által előírt plasztikkártyás műbizonylatot állítunk ki, mely mind közúti igazoltatás során, mind műszaki vizsgán igazolja az autófóliázás legális voltát.

Hővédelem

A Nap sugarai az utasteret elviselhetetlenül felmelegíthetik. Egy professzionális autófólia autója belső felületének hőmérséklet akár 16°C-kal csökkentheti, kellemesebb utazást biztosítva és mérsékelve a légkondicionáló igénybevételét, amivel üzemanyagot spórolhat meg.

UV védelem

Az UV sugarak károsítják autója belsejét, valamint az emberi bőrt is. A LLumar autófólia egy védőpajzsot biztosít, mely akár 99,9%-ban is visszaveri a káros UV sugarakat, megvédve autója kárpitját valamint Ön és utasai egészségét.

A LLumar autófólia hosszantartó minősége érdekében a legmagasabb minőségű alapanyagokból épül fel, de ez még mindig nem elég! Autófólia termékeink magasan képzett kivitelezők által kerülnek felszerelésre, hogy a minőségi fólia felszerelés után is kifogástalan teljesítményt nyújtson. A LLumar autófólia termékeken alkalmazott HPR ragasztó világszerte ismert erejéről, tartósságáról és optikai tisztaságáról. Ez a minőség és a részletekig menő figyelmesség a kiszolgálás alatt, biztosítja Önnek, hogy jól választott.

Biztonság

Közúti balesetek minden nap történnek, akár még a legfigyelmesebb vezetőkkel is. A másodperc tört része alatt, életek változhatnak meg. Egy oldalütközés esetén: A védtelen oldalüvegek könnyen betörhetnek, szilánkokat juttatva az autóba. Az üvegszilánkok súlyos vágásokat okozhatnak vagy akár szemsérülést is. A kitört üveg nagyobb esélyt ad, hogy az utasok kiessenek az autóból, ami a balesetek következtében bekövetkezett halál egyik leggyakoribb oka. A LLumar biztonsági autófólia erős védelmi akadályt nyújt Ön és az üveg között egy baleset esetén. Az ablak a autófóliával is betörhet, de az üvegdarabok a fólián maradnak. Az utasok védve vannak a veszélyes szétrepülő üvegdaraboktól. A szilánkok nem szóródnak szét, így nem szabotálhatják az oldallégzsákok feladatát, felsértve és kilyukasztva azt az aktiválódást követően. Bízzon a LLumar biztonsági autófólia védelmében – védje meg családját az autóban is.

Védje meg értékeit!

Egy tolvaj kevesebb, mint öt másodperc alatt betörheti az autó ablakát és elvihet bármilyen otthagyott értéket. Ez még veszélyesebb, ha esetleg éppen az autóban tartózkodik a támadás alatt. A LLumar biztonsági autófólia nyújtja a legjobb védelmet az ilyen, gyors támadásokkal szemben. Egybetartva az összetört üveget, a LLumar biztonsági autófólia lelassítja az autóba jutást. A lopáshoz szükséges megnövekedett idő és zaj, felhívja a figyelmet a tolvajra. Amennyiben éppen az autóban tartózkodik a támadás alatt, több ideje van a menekülésre. Ne legyen áldozat! Védje meg családját, önmagát és értékeit a LLumar biztonsági autófólia segítségével.

A LLumar biztonsági fóliák lehetőséget biztosítanak meglévő normál üveg felületek, beépítés helyszínén történő átalakítására oly módon, hogy a biztonsági fóliával bevont üvegek teljesítik az európai és egyben magyar szabványokban előírt törés védelmi szinteket. Személyvédelmet a MSZ EN 12600-as szabványban előírt szintek teljesítése biztosít. A LLumar biztonsági fóliák, de némely hő-fényvédő típus is alkalmas a szilánk mentes biztonságos környezet megvalósításához.

A megfelelőségi teszt egy 50 Kg tömegű gyermek üvegezett nyílászáróba történő ütközését imitálja. Sikeresnek minősített a vizsgálat, ha a becsapódást követően a fóliázott üvegből nem válik le vágásos sérülést okozó szilánk darab. A szabványnak három szintje létezik, amelyeket különböző ejtési magasságok jellemeznek. 1B1, 2B2, és 3B3. A szilánkmentes környezet megvalósítását Magyarországon jogszabály írja elő közintézmények például : iskola, óvoda, sportlétesítmények stb…, és élelmiszer gyártás, forgalmazás vagy raktározás esetén is. Vandalizmus elleni és vagyonvédelmi szinteket a MSZ EN 356 szabvány határozza meg.

A műszaki élet az EU-hoz csatlakozásunkat megelőzően a DIN 52290 szabványt alkalmazta, mely ugyan a golyóállóságot is vizsgált, (ez most önálló tételként szerepel) ,de kevésbé volt részletes. A vandalizmus elleni és vagyonvédelmi kategóriát gyakran nevezik „átdobás álló” üveg szerkezetnek. Az első szint P1A, mely egy 4,2 Kg tömegű, 10 cm átmérőjű acél golyó 1,5m magasságból történő háromszori becsapódásának is ellenáll. A golyó a biztonsági fóliával ellátott üveg fóliával ellentétes oldalán kijelölt háromszög csúcsaiba csapódik, és nem szakíthat akkora nyílást, melyen átfér.

A LLumar autóüveg fólia típusai:

LLumar ESPRIT

Ez az autófólia sorozat, grafit és zöldes-füst színváltozatban készül. A legkorszerűbb mélyszínezési eljárásnak köszönhetően rendkívüli színstabilitással rendelkezik. A gyártó hét év garanciát vállal a fólia leválása, hólyagosodás, és a felület karcosodásával szemben. Tisztítása a normál háztartási vegyszerekkel és eszközökkel történhet. Elsődlegesen belátás elleni védelem és esztétikai célú alkalmazása gyakori. Tartóssága és rendkívüli jól alakíthatósága ellenére a legalacsonyabb árfekvésű és igen kedvelt sorozat. Mind két árnyalat öt-hat fényáteresztési értékkel készül.

LLumar Comfort

A mélyszínezett autófólia egy fém réteggel van ellátva, amely a fólia tartósságát tovább fokozza, és jelentősen megnöveli hő visszaverő képességét. Ez az autófólia sorozat is két szín változatban készül, grafit és bronzos árnyalatban, öt és három különböző fényáteresztési értékkel. Felületét az iparág legellenállóbb karcosodás elleni védő rétegével vonták be. Mind a Llumar minden autófóliája a Comfort sorozat is kevesebb mint egy százalékát engedi át a nap sugárzásából eredő ultraviola sugárzásnak. Ez a metalizált autófólia az egyik legjobb ár-érték arányú és legjobban keresett típus, ezért két szélességi méretben is forgalmazzuk.

LLumar Avantgarde

Az autófólia gyártás csúcsát jelentő legkorszerűbb technológiával, kerámia anyaggal előállított fólia család. Ez a technológia biztosítja a metalizált autófóliákkal szemben a gépjármű informatikai berendezéseinek zavartalan működését. Mivel nem tartalmaz fémet nem árnyékolja az elektromágneses jeleket. Az optikailag teljesen tiszta torzítás mentes autófólia, még a magasabb láthatófény áteresztés (világos árnyalatok) mellet is igen hatékony hővédelmet biztosít. A gyár szaktelepítő által végzett munka esetén tizenkét év garanciát vállal a fóliákra. Magasabb ára ellenére egyre kedveltebb autófólia típus.

Karosszéria
védelem

Védje meg autója fényezését a kavicsfelverődésektől, bogaraktól, karcolásoktól láthatatlan karosszériavédő fóliával!

A LLumar PPF (Paint Protection Film = karorsszériavédő fólia) kifejezetten autók fényezésének védelmére lett kifejlesztve. Öngyógyuló felületének köszönhetően a karcolások hő hatására felszívódnak.

Láthatatlan

Öngyógyuló

Víztaszító

Gyártói garancia

Hívjon most!

Autófólia, Autóüveg Debrecen

Hetei Bence – okleveles LLumar kivitelező
4002 Debrecen,
Jégvirág utca 38.