LLumar UV védő fóliák

Kategória: Autófóliázás

Amikor autófóliát keres autójára a választék óriási, de ön nem csak egy autófóliát szeretne választani, hanem a legjobb terméket. Válassza a LLumart és kimagasló teljesítményét!

Napvédelem

A Nap sugarai az utasteret elviselhetetlenül felmelegíthetik. Egy professzionális autófólia autója belső felületének hőmérséklet akár 16°C-kal csökkentheti, kellemesebb utazást biztosítva és mérsékelve a légkondicionáló igénybevételét, amivel üzemanyagot spórolhat meg.

UV védelem

Az UV sugarak károsítják autója belsejét, valamint az emberi bőrt is. A LLumar autófólia egy védőpajzsot biztosít, mely akár 99,9%-ban is visszaveri a káros UV sugarakat, megvédve autója kárpitját valamint Ön és utasai egészségét.

Minőség

A LLumar autófólia hosszantartó minősége érdekében a legmagasabb minőségű alapanyagokból épül fel, de ez még mindig nem elég! Autófólia termékeink magasan képzett kivitelezők által kerülnek felszerelésre, hogy a minőségi fólia felszerelés után is kifogástalan teljesítményt nyújtson. A LLumar autófólia termékeken alkalmazott HPR ragasztó világszerte ismert erejéről, tartósságáról és optikai tisztaságáról. Ez a minőség és a részletekig menő figyelmesség a kiszolgálás alatt, biztosítja Önnek, hogy jól választott.

 

Autóüveg szerelés, autóüveg és épületüveg fóliázás Debrecenben
Joomla 3.0 templates