LLumar biztonsági fóliák

Közúti balesetek minden nap történnek, akár még a legfigyelmesebb vezetőkkel is. A másodperc tört része alatt, életek változhatnak meg. Egy oldalütközés esetén: A védtelen oldalüvegek könnyen betörhetnek, szilánkokat juttatva az autóba. Az üvegszilánkok súlyos vágásokat okozhatnak vagy akár szemsérülést is. A kitört üveg nagyobb esélyt ad, hogy az utasok kiessenek az autóból, ami a balesetek következtében bekövetkezett halál egyik leggyakoribb oka. A LLumar biztonsági autófólia erős védelmi akadályt nyújt Ön és az üveg között egy baleset esetén. Az ablak a autófóliával is betörhet, de az üvegdarabok a fólián maradnak. Az utasok védve vannak a veszélyes szétrepülő üvegdaraboktól. A szilánkok nem szóródnak szét, így nem szabotálhatják az oldallégzsákok feladatát, felsértve és kilyukasztva azt az aktiválódást követően. Bízzon a LLumar biztonsági autófólia védelmében - védje meg családját az autóban is.

Védje meg értékeit!

Egy tolvaj kevesebb, mint öt másodperc alatt betörheti az autó ablakát és elvihet bármilyen otthagyott értéket. Ez még veszélyesebb, ha esetleg éppen az autóban tartózkodik a támadás alatt. A LLumar biztonsági autófólia nyújtja a legjobb védelmet az ilyen, gyors támadásokkal szemben. Egybetartva az összetört üveget, a LLumar biztonsági autófólia lelassítja az autóba jutást. A lopáshoz szükséges megnövekedett idő és zaj, felhívja a figyelmet a tolvajra. Amennyiben éppen az autóban tartózkodik a támadás alatt, több ideje van a menekülésre. Ne legyen áldozat! Védje meg családját, önmagát és értékeit a LLumar biztonsági autófólia segítségével.

A LLumar biztonsági fóliák lehetőséget biztosítanak meglévő normál üveg felületek, beépítés helyszínén történő átalakítására oly módon, hogy a biztonsági fóliával bevont üvegek teljesítik az európai és egyben magyar szabványokban előírt törés védelmi szinteket. Személyvédelmet a MSZ EN 12600-as szabványban előírt szintek teljesítése biztosít. A LLumar biztonsági fóliák, de némely hő-fényvédő típus is alkalmas a szilánk mentes biztonságos környezet megvalósításához.

A megfelelőségi teszt egy 50 Kg tömegű gyermek üvegezett nyílászáróba történő ütközését imitálja. Sikeresnek minősített a vizsgálat, ha a becsapódást követően a fóliázott üvegből nem válik le vágásos sérülést okozó szilánk darab. A szabványnak három szintje létezik, amelyeket különböző ejtési magasságok jellemeznek. 1B1, 2B2, és 3B3. A szilánkmentes környezet megvalósítását Magyarországon jogszabály írja elő közintézmények például : iskola, óvoda, sportlétesítmények stb..., és élelmiszer gyártás, forgalmazás vagy raktározás esetén is. Vandalizmus elleni és vagyonvédelmi szinteket a MSZ EN 356 szabvány határozza meg.

A műszaki élet az EU-hoz csatlakozásunkat megelőzően a DIN 52290 szabványt alkalmazta, mely ugyan a golyóállóságot is vizsgált, (ez most önálló tételként szerepel) ,de kevésbé volt részletes. A vandalizmus elleni és vagyonvédelmi kategóriát gyakran nevezik „átdobás álló” üveg szerkezetnek. Az első szint P1A, mely egy 4,2 Kg tömegű, 10 cm átmérőjű acél golyó 1,5m magasságból történő háromszori becsapódásának is ellenáll. A golyó a biztonsági fóliával ellátott üveg fóliával ellentétes oldalán kijelölt háromszög csúcsaiba csapódik, és nem szakíthat akkora nyílást, melyen átfér.

Autóüveg fóliázás

A LLumar autófóliák segítségével gépjárművünk meglévő üvegeit olyan módon alakíthatjuk át hogy az számunkra magasabb komfortot biztosíthat. Az épületüvegekhez hasonlóan a gépjárműüveg esetén is szükség lehet hő-fényvédelemre, tökéletesebb UV szűrésre, értékeink védelmére amely az üveg törés szilárdságának növelésével vagy csak a betekintésvédelmével valósul meg. A LLumar széles választékot biztosít megrendelőink számára oly módon, hogy a legkedvezőbb ár mellett is a legmagasabb minőséget szolgáltatja


.

LLumar Specials Series

A LLumar autófólia család specials sorozata azokat típusokat foglalja magába melyek valamely különleges tulajdonságuk alapján váltak közkedvelté. Ilyenek például a merítéssel vagy elektrokémiai fémszórással készülő biztonsági autófóliák, a szinte víztiszta mégis magas hő kint tartással rendelkező fóliák vagy éppen a szinte száz százalékos ultraviola szűréssel rendelkező típusok. Személygépkocsik esetén ritkán de tömegközlekedési járműveken ma már nálunk is egyre gyakrabban alkalmazzák a grafiti ellen védő fóliákat, esetleg biztonsági fóliával kombinálva. A biztonsági fóliák alkalmazása gépjárművek esetén nem csupán értéktárgyaink védelmét szolgálják, hanem hatásos eszköz súlyos személyi sérülések megelőzése céljából is.

 

Autóüveg szerelés, autóüveg és épületüveg fóliázás Debrecenben
Joomla 3.0 templates