Főoldal

LLumar UV védő fóliák

Amikor autófóliát keres autójára a választék óriási, de ön nem csak egy autófóliát szeretne választani, hanem a legjobb terméket. Válassza a LLumart és kimagasló teljesítményét!

Napvédelem

A Nap sugarai az utasteret elviselhetetlenül felmelegíthetik. Egy professzionális autófólia autója belső felületének hőmérséklet akár 16°C-kal csökkentheti, kellemesebb utazást biztosítva és mérsékelve a légkondicionáló igénybevételét, amivel üzemanyagot spórolhat meg.

UV védelem

Az UV sugarak károsítják autója belsejét, valamint az emberi bőrt is. A LLumar autófólia egy védőpajzsot biztosít, mely akár 99,9%-ban is visszaveri a káros UV sugarakat, megvédve autója kárpitját valamint Ön és utasai egészségét.

Minőség

A LLumar autófólia hosszantartó minősége érdekében a legmagasabb minőségű alapanyagokból épül fel, de ez még mindig nem elég! Autófólia termékeink magasan képzett kivitelezők által kerülnek felszerelésre, hogy a minőségi fólia felszerelés után is kifogástalan teljesítményt nyújtson. A LLumar autófólia termékeken alkalmazott HPR ragasztó világszerte ismert erejéről, tartósságáról és optikai tisztaságáról. Ez a minőség és a részletekig menő figyelmesség a kiszolgálás alatt, biztosítja Önnek, hogy jól választott.

 

LLumar graffiti elleni védelem

Festéses rongálások ellen

A graffiti leggyakoribb megjelenési formája a festett változat. Általában akril vagy alkidgyanta esetleg kátrány alapú festékeket használnak. Ezek az anyagok az épületek falairól nehezen vagy egyáltalán nem távolíthatóak el. Esetenként 4-5 mm mélyen is képesek beivódni a vakolatba. Természetesen az üveg felületéről drága oldószerek és védőeszközök használata mellet kemény időigényes munkával általában eltávolíthatóak. Ha akril lak kemény bevonattal ellátott LLumar graffiti fóliával / GCL SR RPS vagy SHE ER PS7 / védtük le előzetesen az üveg felületét, speciális törlő kendővel egyszerűen gyorsan és többnyire maradéktalanul megtisztíthatjuk azt. Így még a védő fóliát sem kell az esetek többségében cserélni.

Karcolásos rongálások ellen

A graffitisek ezt a technikát „scribe” -nak nevezik. A graffiti ezen változata már lényegesen maradandóbb nyomot hagy az üvegeken és ezt a műfajt már a legjobb indulattal sem nevezhetjük művészinek. Ez az egyértelmű szándékos rongálás kategóriája. A használt eszközök tárháza kimeríthetetlen. A berlini rendőrség gyűjteményében a drágaköves gyűrű, csiszoló vászon, keményfém lapkás fúró, ipari gyémánt, de még járművek biztonsági üvegtörő kalapácsa is megtalálható. Érdekes hogy az „alkotó” ha LLumar graffiti fóliával védett üveget rongál, megelégszik a fólia tönkretételével, hiszen célját kézjegyének láthatóvá tételét véglegesnek érzi. Ha munkáját nem vezérelte mélyről jövő agresszív indulat és eszköze sem túlzottan éles, biztos hogy csupán a védő fóliát sértette meg és nem a drága, speciális üveget. Érdekes információ, hogy az üveg enyhe sérülése karcossága a LLumar graffiti fólia használatával sok esetben újjá varázsolható. Ez annak köszönhető, hogy a fólia ragasztóanyaga kitölti az apróbb üveg sérülés barázdáit.

LLumar Esprit Series

Ez az autófólia sorozat, grafit és zöldes-füst színváltozatban készül. A legkorszerűbb mélyszínezési eljárásnak köszönhetően rendkívüli színstabilitással rendelkezik. A gyártó hét év garanciát vállal a fólia leválása, hólyagosodás, és a felület karcosodásával szemben. Tisztítása a normál háztartási vegyszerekkel és eszközökkel történhet. Elsődlegesen belátás elleni védelem és esztétikai célú alkalmazása gyakori. Tartóssága és rendkívüli jól alakíthatósága ellenére a legalacsonyabb árfekvésű és igen kedvelt sorozat. Mind két árnyalat öt-hat fényáteresztési értékkel készül.

LLumar Comfort Series

A mélyszínezett autófólia egy fém réteggel van ellátva, amely a fólia tartósságát tovább fokozza, és jelentősen megnöveli hő visszaverő képességét. Ez az autófólia sorozat is két szín változatban készül, grafit és bronzos árnyalatban, öt és három különböző fényáteresztési értékkel. Felületét az iparág legellenállóbb karcosodás elleni védő rétegével vonták be. Mind a Llumar minden autófóliája a Comfort sorozat is kevesebb mint egy százalékát engedi át a nap sugárzásából eredő ultraviola sugárzásnak. Ez a metalizált autófólia az egyik legjobb ár-érték arányú és legjobban keresett típus, ezért két szélességi méretben is forgalmazzuk.

Autóüveg szerelés, autóüveg és épületüveg fóliázás Debrecenben
Joomla 3.0 templates